BESTEL SNEL, JOUW EIGEN UNIEKE BEER PONG TAFEL!

Onze Beer Pong tafels zijn door ons zelf ontworpen en dus uniek. Liever een tafel met je eigen design? Je naam, die van je bedrijf, café, studentenvereniging, eigen foto’s, je logo, you name it?

Hoe dit te doen? Er zijn 3 mogelijkheden: Zelf een design aanleveren, een custom Classic Table met eigen logo’s of een compleet custom design gemaakt door onze ontwerpers.

Welke mogelijkheid je ook kiest, je krijgt een prachtige en unieke tafel van hoogwaardige kwaliteit die jaren mee kan, met daarbij natuurlijk een set Beer Pong Cups (50 stuks) en Beer Pong Ballen (12 stuks) om meteen van start te kunnen.

Bekijk voorbeelden van Custom Beer Pong Tafels onder op deze pagina.
Download hier de Beerpong Tafel Template om uw eigen design te creëren.

Eigen Design

Je levert zelf de grafische bestanden en wij zorgen dat het bedrukt wordt op de Beer Pong tafel. Download hier het bestand “aanleveren” om te zien hoe je dit het beste kan doen.

€ 250,00 incl. BTW

Classic met Logo

Maak gebruik van ons standaard design met jouw eigen tekst en logo erop om je eigen unieke tafel te hebben samen met het Classic Beer Pong design. Bekijk onze voorbeelden.

€ 250,00 incl. BTW

Compleet Custom

We gaan een design voor je maken. Laat weten wat je erop wil hebben en wij laten ons design team dit voor je in orde maken. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Prijsopgave

Bestel en upload hier uw tafel

Choose File

Indien het bestand te groot is kunt u het ook sturen via wetransfer naar info@beerpong.nl

Optie